Restaurant ’t Borrelhuis

Restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt is zowel bruisend als authentiek! Wij willen een èchte belevenis teweeg brengen en dit door het aanbieden van oprechte gerechten en een pure, persoonlijke ontvangst en aanpak. Bij ‘t Borrelhuis onderga je niet enkel een culinaire maar ook een culturele onderdompeling: historische gebouwen, klassieke kasseien én het Nationaal Jenevermuseum omringen het aantrekkelijke pand van ‘t Borrelhuis te Hasselt.

Gezelligheid is dus steeds troef, niet enkel binnen maar ook buiten: ontdek ons terras met wel 120 zitplaatsen. Hier kun je de dorst lessen maar ook heerlijk genieten van een snelle hap, een uitgebreide lunch of een deugddoend diner… Bovendien kan je na het dessert proeven van een pittig bezoekje aan het Jenevermuseum van Hasselt.

Naast het restaurant beschikt ‘t Borrelhuis Hasselt ook over 2 feestzalen en 6 vergaderzalen. Wil je een feest of seminarie tot een culinair hoogtepunt brengen, dan kun je tevens terecht in ons gastronomisch restaurant ‘De Kwizien’.Chef Arne Beirinckx en Souschef Vince De Keuster maken van ieder bezoekje een zinnenprikkelende ervaring!