Menu 1
Voorgerecht:
Carpaccio van runds
of
Carpaccio van zalm
Hoofdgerecht:
Gebakken Zalmfilet op een mousseline van broccoli en beurre blanc
of
Gevulde hoenderfilet met seizoens groenten
Dessert:
Panna Cotta van Citrus
of
Dame Blanche
Menu 2
Voorgerecht:
Courgettesoep met brie en broodcroutons
Hoofdgerecht:
Filet van Duroc d’olive – witloof – roquefort – noten
Dessert:
Cannelloni met mousse van chocolade en vanille saus
Menu 3
Voorgerecht:
Salade van gerookte zalm met gemarineerde appel en gepekelde groenten
Hoofdgerecht:
Krokante zeeduivel of tongscharfilet (afhankelijk van de beschikbaarheid) met prei en gebakken krieltjes
Of
Tagliata van Wit Blauw met gevulde aardappel
Dessert:
Crème brulée van vers fruit met honing
Menu 4
Voorgerecht:
Salade met scampi en mango
Soep:
Bisque met tomaatjes en Oostendse garnalen
Hoofdgerecht:
In de Herfst en winter: Tussenrib met bospaddentoelen en oude porto
In de Lente en zomer: Eendenborst met seizoensgroentjes
Dessert:
Sabayon met vers fruit en vanille ijs
Menu 5
Voorgerecht:
In de Herfst en winter: Salade van gerookte eend
In de Lente en zomer:Coquilles van bladspinazie en paprika
Soep:
Crème van tomaat met basilicum
Hoofdgerecht:
Lotte op een mousseline van wortel emultie en ossenstaart(naargelang de beschikbaarheid van de vis)
of
Filet pure met seizoensgroenten en citroen tijm saus
Dessert:
Assortiment op bord
De hele groep dient hetzelfde menu te nemen